ADMİN | 14 Mart 2018 | ESNAF FOTOĞRAF GALERİSİ-1, ESNAFIMIZ TANITIM, HABERLER A- A+

Derneğimiz üyeleri Prof. Dr. Nilüfer Tülin Polat ve Prof. Dr. Serkan POLAT AKADENTIA Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini Hizmete Açtılar. Akadentia Diş kliniği Eşkişehir yolu, MAHALL ANKARA İŞ MERKAZİ B/BLOK KAT: 3′ DE HİZMET VERMEKTEDİR.
Prof. Dr. Nilüfer Tülin Polat
Protetik Diş Tedavisi Uzmanı
tulin.polat@akadentia.com
1996 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ikincilikle bitirmiştir. 2002 yılında Protetik Diş Tedavisi doktora programından mezun olmuştur. 2007 yılında Doçent, 2013 yılında Profesör unvanı almıştır. Türk Prostodonti Derneği üyesidir. Çok sayıda ulusal ve uluslararası akademik çalışması bulunmaktadır.

Prof. Dr. Serkan POLAT
Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı
serkan.polat@akadentia.com
1996 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirmiştir. 2002 yılında Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi doktora programından mezun olmuştur. 2006 yılında Doçent, 2011 yılında Profesör unvanı almıştır. Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği, European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery ve International Association for Dental Research üyesidir. Çok sayıda ulusal ve uluslararası akademik çalışması bulunmaktadır.